TEK MAĞAZA BÜTÜN ROLEX DÜNYASI

İç tasarımın her öğesi zarif Rolex estetiğini ön plana çıkarmaktadır ve Rolex tacının değerlerini yansıtmaktadır. Mükemmellik, hassasiyet ve detaylara verilen önem; mekanizma ve donanım renklerinin ve modellerinin dikkatli kalibrasyonundan kaynaklanmaktadır. Hassas aydınlatma, bronz süslü bej deriyle kaplı sunum kutusu içinde duran çok çeşitli Rolex modellerinin güzelliğini ortaya çıkarmaktadır. Dikkat çekici zümrüt yeşili su duvarı Rolex’in zengin mirasını vurgular, üzerindeki dalga motifi ise dünyanın ilk su geçirmez kol saati olan ikonik Oyster’i temsil eder. Mağazada kullanılan bu yoğun yeşil renk, yenilenen renk paletini ahenkli hale getiren esintiler yaratmaktadır. Duvarlar; ceviz rengi ahşaptan, bej renkli taşlara uzanan farklı dokuların karışımından ve Oyster saatlerin yivli kenarlarını anımsatan el işçiliği ürünü olan alçı panellerden oluşmaktadır.

Daha butiğe girmeden dış cephenin görkemi sizi etkisi altına alıyor.  Gün ışığının doğal dokunuşunu çeşitli tonlarda yansıtan farklı açılı iç bükey yüzeylere sahip alüminyumdan yapılmış eşsiz vitrini sayesinde de belirgin özelikler göz kamaştırıyor. Özellikle sol cephesi Dünya'da tek olarak uygulandığından dolayı eşsiz bir görünüm sağlıyor.

Girdiğiniz anda Rolex'in büyülü dünyasında buluyorsunuz kendinizi, Rolex'in dikkat çekici zümrüt yeşili su duvarı sizi ilk etkileyen iç mekan öğesi olarak karşılıyor.  Hemen sağda Rolex'e ait büyük Rolex Sponsor kitabında markanın sponsor olduğu tüm alanlarla ilgili bilgi sahibi olmanız mümkün. Solda ise camlı bir saat karşılama masası modellerin mağaza içinde sergilendiği ilk alan olarak tanımlanıyor. Devamında şık bir sunum masası aynı şekilde karşıda sunum masalarıyla devam ediyor. İçeride Rolex modellerinin iç vitrinleri ise göz kamaştırıcı. Hemen ilerde dört basamaklı bir merdivenden özel bir bölüme geçiyorsunuz.

Bu alan ise Türkiye'de sadece bu butikte olan özellikler arasında. Sunum kutularının Rolex görsellerle süslendiği bu oturma bölümü, mağaza içerisinde ayrı özel bir bölüm. Işıklı Ankara görselinin olduğu bu bölümde rahatça saatleri inceleyebilir ve kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Butiğin ikinci katı için sizi uzun ama keyifli bir çıkış merdiveni karşılıyor. Merdivenleri çıkarken alimunyum kaplı cephenin pencerelerinden dışaryı görmek mümkün. Tam karşınızda merdivenleri çıkarken ışıklı bir görsel ile Rolex cam sunum kutusu mevcut. Küçük koltuklarla orta sehpaların uyumu ilk dikkat çeken unsurlar arasında. Yukarıdan aşağı tarafı tırtıklı aynadan görüyorsunuz. Gene aşağı kattaki gibi duvarları Rolex saat görselleri süslüyor. Ama bu alanın en dikkat çekici bölümü Rolex dekoratif aksesuarlarının olduğu raflar.

İkili kayar kapının olduğu bu bölümden çok özel VIP bir salona geçiş var. Bu bölüme geçtiğinizde Rolex vidyolarının döndüğü 8 tane ekranın iç içe geçen vidyolarını izliyorsunuz, Rolex oturma salonu olan bu bölümün sadece Dünya’da 4 adet bulunması en önemli özellikleri arasında. Tırtıklı taşlarla bezeli duvarlar, camlı sehpalar, Rolex görsellerinin olduğu bir duvar ve özel saatlerin sunulduğu bir camlı vanusla çok ayrıcalıklı bir atmosfer sizi bekliyor.

Bu özel 320 m2 lik butiğin dünyasında kaybolmak için sizi bekliyoruz.

Ürün Başarıyla Sepetinize Eklenmiştir
Whatsapp